Deboplan

Gevelrenovatie of –onderhoud door een expert: Deboplan

Deboplan in Schoten (Antwerpen) is al vijfentwintig jaar gespecialiseerd in alle gevelwerken. Elke gevel die door de ouderdom, weersinvloeden of andere redenen tekenen van slijtage vertoont, maken wij weer zo goed als nieuw. U kunt ons altijd inschakelen voor professioneel advies op maat.

Gevelrestauratie, -renovatie en onderhoud hebben de medewerkers van Deboplan perfect in de vingers. Als er voegen loskomen of er veel mos op de gevel zit, zorgen wij dat het vlot en adequaat opgelost wordt. We slijpen of hakken de oude voegen uit uw gevel en voegen daarna alles opnieuw. En bij mos, graffiti of ander vuil zorgen we voor de juiste gevelreinigingstechniek. Daarna kunnen we uw gevel behandelen met een hydrofuge om ze volledig vuil- en waterafstotend of waterdicht te maken. Van vochtproblemen heeft u dan zeker geen last meer.

Komen er stukken los van uw gevel of vallen er bakstenen uit? Dan zorgt Deboplan voor efficiënte natuursteen- en betonreparatie of gevelherstelling op maat. U zult zien hoe uw woning of pand ervan opknapt als de gevel helemaal in orde is. U kunt ook een beroep op ons doen voor periodiek gevelonderhoud.

Geef uw gevel een tweede leven met gevelrenovatie of -onderhoud door Deboplan!